BİLSEM Öğrencileri, UHeM’i ziyaret etti.

IMG_9808İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin mevcut eğitimlerini aksatmayacak şekilde açılan, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okul olan Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi (BİLSEM) öğrencileri merkezimizi ziyaret etti.   Öğrenciler merkez, süper bilgisayarlar ve yüksek başarımlı hesaplama ile ilgili olarak bilgilendirildi. Öğrencilerin merkeze olan ilgisi ve soruları, BİLSEM’in öğrencilerin yeteneklerinin farkında olmaları ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek üst düzeyde kullanmaları konusunda ne kadar güzel bir iş yaptıklarını ortaya koymuştur.

Adres: İstanbul Teknik Üniversitesi Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi İTÜ Ayazağa Kampüsü, Bilişim Enstitüsü Binası Maslak-34469, İstanbul
Telefon: +90 212 285 70 64