PRACE 2019 Yaz Okulu Kayıtları Açıldı!

PRACE’e üye ülkelerin süper bilgisayar merkezlerinde staj ve eğitim imkânı sunan Summer of HPC 2019 başvuruları açıldı. Avrupa’dan sadece 25 öğrencinin seçileceği bu programa son başvuru tarihi 25 Şubat. Üniversite son sınıf ya da lisansüstü öğrencileri bu programa başvuru formu, kod uygulaması (temel kod bilgisi gerekli) , özgeçmiş ve referans mektubu ile başvurabilirler. PRACE Yaz Okulu bu yıl 1 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

**Bu program kapsamında başvurusu kabul edilen öğrencilerin konaklama ve ulaşım giderleri PRACE tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca program kapsamında öğrencilere ekstra burs desteği sağlanacaktır.

Detaylar için https://summerofhpc.prace-ri.eu/prace-summer-of-hpc-2019-opens-applications/   sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Adres: İstanbul Teknik Üniversitesi Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi İTÜ Ayazağa Kampüsü, Bilişim Enstitüsü Binası Maslak-34469, İstanbul
Telefon: +90 212 285 70 64