Hiç Bilmeyenlere 3 Saatte Linux

Eğitim/Seminer Adı: Hiç Bilmeyenlere 3 Saatte Linux
İçerik: · Linux’un tarihçesi , dağıtımları ve işletim sistemi yapısı
· Linux dosya sistemi
· Temel bazı linux komutları (cd, ls, cp, pwd, …)
· Sanal makina kurulumu
Eğitmen: Dr. Kadir Diri
Tarih: 20 Mart 2019 Çarşamba
Saat: 13.30-16:30
Yer: UHeM (İstanbul Teknik Üniversitesi Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi, İTÜ Ayazağa Kampüsü, Bilişim Enstitüsü Binası, 4. Kat 410 No’lu Laboratuvar Maslak-34469, İstanbul)
Son Başvuru Tarihi: 13 Mart 2019
Başvuru: Başvuru süresi dolmuştur. İlginize teşekkür eder, gelecek eğitimlerden haberdar olmak için web sayfamızı ve  sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi öneririz.
Açıklama: · Eğitim ücretsiz olup herkese açıktır.
· Kontenjan 25 kişi ile sınırlıdır.
· Son başvuru tarihi talep durumuna göre değiştirilebilir.
· Başvuru süresi dolduktan sonra başvuru sahiplerine eğitime katılmaya hak kazanıp kazanmadıkları konusunda bilgilendirme maili gönderilecektir
· Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için iletisim@uhem.itu.edu.tr adresine yazabilirsiniz.