PRACE 2020 Yaz Okulu Başvuruları Açıldı!

PRACE’e üye ülkelerin süper bilgisayar merkezlerinde staj ve eğitim imkânı sunan Summer of HPC 2020 başvuruları açıldı. Avrupa’dan sadece 24 öğrencinin seçileceği bu programa son başvuru tarihi 26 Şubat 2020. Üniversite son sınıf ya da lisansüstü öğrencileri bu programa başvuru formu, kod uygulaması (temel kod bilgisi gerekli) , özgeçmiş ve referans mektubu ile  başvurabilirler.

PRACE Yaz Okulu bu yıl 31 Haziran – 31 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Programa başvurusu kabul edilen öğrencilerin konaklama ve ulaşım giderleri PRACE tarafından karşılanmaktadır.
Ayrıca program kapsamında öğrencilere ekstra burs desteği sağlanacaktır.

Detaylar için tıklayınız.